Nepal-maasivu
nepal-ebc
Nepal Tour (1)
Nepal Tour (2)
Nepal Tour (4)
Nepal Tour (3)
Nepal Tour (5)

Nepal

Himalajan vuoristosta vehreisiin viidakoihin

Nepalin matka ei unohdu koskaan! Nepal tarjoaa ennenkokemattomia kulttuurielämyksiä, häkellyttävää ja värikästä paikallista elämää sekä upeita vuorinäkymiä Himalajan lumihuipuille. Järjestämme kiipeily- ja vaellusmatkoja Nepaliin, mm. Annapurnan, Langtangin ja Everestin kansallispuistoihin, sekä Nepalin kulttuuri- ja luontomatkoja kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Eteläisen Aasian Nepal levittäytyy maailman korkeimpien vuorten rinteiltä aina etelän trooppiselle alankoalueille ja viidakoihin, joissa voit lähteä villieläinsafarille. Maan keskiosassa sijaitsevaa, kiehtovia kulttuurikohteita pursuavaa Kathmandu-laaksoa ympäröivät alueet ovat erinomaista patikointimaastoa. Kiinnostavat ja vaihtelevat vaellusreitit kulkevat halki paikallisten kylien, viljelymaiden ja metsien.

Nepalin vuorivaellus- ja kiipeilymatkojen lisäksi maan upeista maisemista, monipuolisesta luonnosta ja kiehtovasta kulttuurista voi nauttia patikoinnin ja luonto- tai kiertomatkan merkeissä. Opastettujen Nepalin vaellusmatkojen ja kiertomatkojen lisäksi teemme myös räätälöityjä matkoja Nepaliin, haluamallasi ohjelmalla. Tutustu esimerkkeihin ja kysy lisää!